Asfalt

SEND HENVENDELSE

Ønsker du at vi tar kontakt angående asfalt?

Våre nedslagsfelt er hele Vestland Fylke: Alver, Askvoll, Askøy, Aurland, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bjørnafjorden, Bremanger,Bømlo,Eidfjord,Etne,Fedje, Fitjar,Fjaler,Gloppen,Gulen,Hyllestad,Høyanger, Kinn, Kvam, Kvinnherad, Luster, Lærdal, Masfjorden, Modalen, Osterøy, Samnanger, Sogndal, Solund, Stad, Stord, Stryn, Sunnfjord, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Vaksdal, Vik, Voss herad, Øygarden og Årdal. 

Ta kontakt med oss.

Bilder

Asfaltkompaniet Vest AS har lang erfaring og kan levere komplett løsninger i henhold til kundens kvalitetskrav. Vi leverer til næringseiendom, private, borettslag og sameier i Bergen og omegn.

Vi asfalterer alt fra gårdsplasser og oppkjørsler til veier, parkeringsplasser og industriområder for både bedrifter og privatpersoner i Bergen og Vestland fylke. Kostnadene for jobben avhenger av hvilke forhold som ligger til grunn. Har du behov og  ønsker å få pris, kan du ta kontakt med Asfaltkompaniet Vest AS.

Kvalitet varer alltid lengst.
Fagmessig utført asfalt og asfalteringsarbeid vil gi deg et solid, pent og så godt som vedlikeholdsfritt dekke med en antatt levetid på cirka 15-20 år. Det betyr selvsagt også like mange sesonger med skiftende vær og temperaturer; asfalten vil bli utsatt for spesielt varme somre, iskalde vintre og styrtregn. Det stiller krav, både til kvaliteten på grunnarbeidet (“fundamentet”) og selve asfaltdekket. Å asfaltere er en langsiktig investering, ikke minst i verdien på eiendommen. Ved å engasjere Asfaltkompaniet Vest AS til å utføre oppdraget for dere vil dere få god hjelp for å få arbeidet utført på en fagmessig god utførelse. Vi leverer tjenester i Bergen og omegn.

Asfalt gir lang levetid også i Bergen

Sikkert! Asfalt er et allsidig og ofte brukt materiale i konstruksjon, spesielt for asfaltering av veier og innkjørsler. Her er noen hovedpunkter om asfalt

 • Sammensetning:

  Asfalt er en klebrig, svart og svært viskøs flytende eller halvfast form for petroleum. Det er et biprodukt av raffinering av råolje.

 • Bruk:

  Den primære bruken av asfalt er i veibygging. Den er også mye brukt til parkeringsplasser, rullebaner på flyplasser og ulike typer fortau. Asfalt er foretrukket for sin holdbarhet og evne til å tåle tung belastning.

 • Typer asfalt:

  Det finnes forskjellige typer asfalt, inkludert varmblandasfalt (HMA), varmblandasfalt (WMA) og kaldblandasfalt (CMA). Hver type har spesifikke fordeler og brukes under forskjellige temperaturforhold under konstruksjon.

 • Installasjon:

  Asfalt legges vanligvis på en base av tilslagsmateriale. Prosessen går ut på å varme opp asfalten til flytende tilstand og deretter blande den med tilslag. Blandingen legges deretter og komprimeres for å danne en jevn og slitesterk overflate.

 • Vedlikehold:

  Regelmessig vedlikehold er avgjørende for levetiden til asfaltoverflater. Dette inkluderer tetningsbelegg for å beskytte mot miljøelementer, fylling av sprekker og jettegryter, og sporadisk gjenoppbygging.

 • Holdbarhet:

  Asfalt er kjent for sin holdbarhet og evne til å håndtere tunge trafikkbelastninger. Det gir en jevn og sklibestandig overflate for kjøretøy.

 • Miljøpåvirkning:

  Asfalt er resirkulerbart, og resirkulert asfalt brukes ofte i nye fortaukonstruksjoner, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ.

Asfalt, et allsidig materiale avledet fra petroleum, har et bredt spekter av bruksområder. Her er noen av de viktigste bruksområdene for asfalt:

Veibygging:

 • Motorveier og veier:

  Asfalt er mye brukt til å bygge veier og motorveier på grunn av sin holdbarhet, glatte overflate og evne til å tåle store trafikkbelastninger.

 • Gatebelegg:

  Mange boliggater og urbane veier er asfaltert for kostnadseffektivitet og enkel installasjon.

Parkeringsplasser:

 • Parkeringsplasser for kommersielle og boliger:

  Asfalt brukes ofte til å asfaltere parkeringsplasser, og gir en slitesterk og langvarig overflate for kjøretøy.

Flyplassrullebaner:

 • Taxibaner og rullebaner:

  Asfalt brukes i bygging av flyplasstaksebaner og rullebaner på grunn av dens evne til å støtte vekten av fly og gi en jevn landingsflate.

Sportsoverflater:

 • Tennisbaner:

  Asfalt er et populært valg for tennisbaneoverflater, og tilbyr et jevnt spilleområde.

 • Basketballbaner:

  Asfalt brukes ofte som underlag for utendørs basketballbaner.

Rekreasjonsområder:

 • Lekeplasser:

  Asfalt brukes som underlag for lekeplasser, og gir en stabil og spenstig overflate.

 • Sykkel- og rulleskøytestier:

  Asfaltoverflater er ideelle for sykkel- og rulleskøytestier på grunn av glattheten.

Industriområder:

 • Industrigårder:

  Asfalt brukes i industriområder for å bygge innkjørsler og gårdsplasser, noe som gir en slitesterk og bærende overflate.

Takmaterialer:

 • Takshingel:

  Asfalt er en nøkkelkomponent i produksjonen av takshingel, og gir værbestandige og vanntette egenskaper.

Vanntetting:

 • Fuktsikring:

  Asfaltbaserte materialer brukes til å fuktsikre kjellere og andre konstruksjoner for å hindre vanninfiltrasjon.

Brooverflater:

 • Brooverflater:

  Asfaltoverlegg påføres ofte brodekker for å beskytte den underliggende strukturen og gi en jevn kjøreoverflate.

Vedlikehold av fortau:

 • Jegreparasjon:

  Asfalt brukes ofte til å lappe og reparere hull i veidekket.

 • Sealcoating:

  Påføring av en sealcoat på asfaltoverflater bidrar til å beskytte mot forvitring og forlenger levetiden til fortauet.

Resirkulering:

 • Resirkulert asfalt:

  Asfalt er et resirkulerbart materiale, og resirkulert asfalt brukes ofte i nye fortaukonstruksjoner, noe som bidrar til bærekraftsarbeid.

Bruken av asfalt er mangfoldig, alt fra storskala infrastrukturprosjekter til mindre boligapplikasjoner, noe som gjør det til et avgjørende materiale innen konstruksjon og infrastrukturutvikling.

 

Hvis du har spesifikke spørsmål eller hvis det er et spesielt aspekt ved asfalten du vil ha mer informasjon om, spør gjerne! Ved å engasjere Asfaltkompaniet Vest AS til å utføre oppdraget for dere vil dere få god hjelp for å få arbeidet utført på en fagmessig god utførelse. Vi leverer tjenester i Bergen og omegn.

Kantstein, granittkantstein, betongkantstein i Vestland Fylke: Alver, Askvoll, Askøy, Aurland, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bjørnafjorden, Bremanger, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjaler, Gloppen, Gulen, Hyllestad, Høyanger, Kinn, Kvam, Kvinnherad, Luster, Lærdal, Masfjorden, Modalen, Osterøy, Samnanger, Sogndal, Solund, Stad, Stord, Stryn, Sunnfjord, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Vaksdal, Vik, Voss herad, Øygarden og Årdal. 
SEND HENVENDELSE

Ønsker du at vi tar kontakt angående asfalt?

Våre nedslagsfelt er hele Vestland Fylke: Alver, Askvoll, Askøy, Aurland, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bjørnafjorden, Bremanger,Bømlo,Eidfjord,Etne,Fedje, Fitjar,Fjaler,Gloppen,Gulen,Hyllestad,Høyanger, Kinn, Kvam, Kvinnherad, Luster, Lærdal, Masfjorden, Modalen, Osterøy, Samnanger, Sogndal, Solund, Stad, Stord, Stryn, Sunnfjord, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Vaksdal, Vik, Voss herad, Øygarden og Årdal. 

Ta kontakt med oss.

Bilder